DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”: İyileştirme projelerinin seçimine ilişkin oylamaya 17,2 milyon kişi katıldı

“Birleşik Rusya”: İyileştirme projelerinin seçimine ilişkin oylamaya 17,2 milyon kişi katıldı
REKLAM ALANI
04.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”: İyileştirme projelerinin seçimine ilişkin oylamaya 17,2 milyon kişi katıldı
2024,

En aktif olanlar Çeçen Cumhuriyeti, Tuva, Sverdlovsk ve Tomsk bölgeleri, Stavropol Bölgesi, Yamalo-Nenets Özerk Okrugu ve Başkurdistan sakinleriydi.
Başbakan Mihail Mişustin milletvekilleriyle yaptığı toplantıda, Cumhurbaşkanının Federal Meclis’e hitaben yaptığı konuşmada, vatandaşların hangi hedeflere ve hangi sorunların çözümüne para tahsis edilmesi gerektiğini kendilerinin belirleyeceği mekanizmaların aktif olarak kullanılması gerektiğini vurguladı. başbakanlar.

“Bu geri bildirim araçlarından biri de Tüm Rusya’nın iyileştirme konusundaki oylamasıdır. İnsanlar, özel bir çevrimiçi platform kullanarak yaşadıkları yerin düzenlenmesinde yer alabilir ve en çok neye ihtiyaç duyduklarını seçebilirler: bir sokağın, bir meydanın, bir parkın, bir çocuk oyun alanının düzenlenmesi veya bir spor sahası inşa edilmesi. Belediyenin kamusal alan listesi de bölge sakinlerinin görüşleri dikkate alınarak oluşturuluyor” diye belirtti Mikhail Mişustin.

Buna karşılık Hükümet Başkan Yardımcısı Marat Khusnullin, 5,4 bin nesnenin tartışmaya sunulduğunu ekledi.

“Bir buçuk aydan fazla bir sürede oylamaya 17,2 milyon kişi katıldı. Bu geçen yıla göre üç milyon daha fazla ve yine yeni bir rekor oldu. Bu yıl ilk kez Kherson bölgesi sakinlerinin oylamaya katılması önemli. Bu nedenle, Rusya Federasyonu’nun dört yeni kurucu biriminin tümü halihazırda iyileştirme yapılacak bölgelerin seçimine katılıyor” diye açıkladı.

Marat Khusnullin, vatandaşların rahatlığı için en anlaşılır, basit ve erişilebilir oylama algoritmasını geliştirdiklerini vurguladı.

“14 yaşın üzerindeki herkes, Devlet Hizmetleri geri bildirim platformunu kullanarak za.gorodsreda.ru web sitesinde oy kullandı. Kamu oylama widget’ları olan “Devlet Hizmetleri”ni kullanarak birlikte karar verelim. Birlikte karar verelim” mesajı belediyenin internet sitesinde, gönüllü uygulaması aracılığıyla yer alıyor. Gönüllülerin sayısı neredeyse 215 bin kişiye ulaştı” dedi Marat Khusnullin.

“Rahat bir kentsel çevrenin oluşturulması” programının Hükümet tarafından 2017 yılından bu yana uygulandığını hatırlatalım. Partinin “ Kentsel Çevre ” projesine dayanmaktadır . Avlu alanlarının ve halka açık rekreasyon alanlarının iyileştirilmesi, sakinlerin inisiyatiflerini dikkate almaktadır.

2017 yılından bu yana İnşaat Bakanlığı ve Birleşik Rusya programı kapsamında 111 binden fazla bölge iyileştirildi. 34,5 bin kamusal alan ve 77 bine yakın avlu yenilendi.

#Mişustin​
#Devlet
#husnullin
#partiprojeleri
#UrbanWednesday
#gelişim
#halka açık yerler
#kentselrahat ortam
#Minstroy
#oy
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-golosovanii-po-vyboru-obektov-blagoustrojstva-prinyali-uchastie-17-2-milliona-chelovek

 

REKLAM ALANI