DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR İLE ANKARA `DA GÖRÜŞTÜ

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR İLE ANKARA `DA GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
31.10.2023
A+
A-

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR İLE ANKARA `DA GÖRÜŞTÜ

Açıklama yok.

TURKKON Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Ankara `da görüştü

 

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya gelmesinden dolayı açıklamalarda bulundu.

TURKKON Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar `ın ülkemize ziyareti esnasında Başkent Ankara ilimizde bir araya geldik. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar`a Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonumuzun yurt içinde ve yurt dışında faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Yakın bir zamanda bizleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne davet etti. Bizde Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaret edeceğiz. Bizleri kabul ettiğinden dolayı teşekkür ederiz. Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu olarak yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımız devam ediyor.

KKTC `de yatırım yapılacak alanlar ve onlara tanınacak özel imkanlar ile KKTC`nin tanınması ile alakalı konuları görüşmemizin ana maddeleriydi. TURKKON olarak her zaman KKTC konusunda hassasiyetimizi dile getirdik.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI